Di sinilah tempatnya.....Isi hatiku......luahan jiwaku....aduan perasaanku.....yang ku ingin kau tahu....

Tuesday, November 2

You all boleh terima tak????

You all bley terima tak kalau berhadapan situasi seperti di bawah :


Saya sedang pam susu sambil menonton tv....datang la seorang budak melihat aktiviti saya dengan penuh kehairanan...saya katakan padanya saya sedang mengepam susu untuk adik umar minum esok hari di rumah babysitter.....tiba-tiba ibu kepada budak tersebut memandang anaknya sambil berkata......"macam lembu dalam iklan kat TV...kene pam susu..."

ayat lengkap saya tak hengat...dah lama saya pendam dalam hati...tapi perkataan LEMBU memang saya akan ingat sampai mati....

Korang bley terima tak????????

bila hati berkata : saya buat orang terasa nak kecoh tapi orang buat saya terasa ada sesiapa ambil tahu????bukan sekali dua okey!!!!

At least anak2 saya minum susu badan saya....dan saya tak menyusahkan orang lain untuk membeli susu LEMBU untuk anak saya....


5 comments:

Miss Moon said...

lor sha biar betul

apa kes mak budak tew cakap cam tew dah la cakap depan anak ....hish buruk tol pangai

btw dear ....i love the new u n u look great

Huda said...

mengong mak budak tu, ajar anak yg bukan2..

sifazayu said...

makcik yg mengata tu yg bodow mcm lembu..ada pulak ckp tak pikir perasaan org..
kak sha sabar ok..

MiuMiu said...

b.o.d.o nya mulut macik tu.
nanti kalau anak mulut takde insuran nak salahkan siap tu?

ape punya hati lah! dia pon kan ibu... jahat mulut!
kak sya tak bagi ke se-das dua.
lazer sikit.

just me..ummi said...

zura.. statement yang menyakitkan hati.. aku dengar pon menyirap.. aggap le mereka kaum-kaum yang jahil

Related Posts with Thumbnails