Di sinilah tempatnya.....Isi hatiku......luahan jiwaku....aduan perasaanku.....yang ku ingin kau tahu....

Sunday, February 28

Hadiah dari papa

di entry ini, mama ada cerita pasal bday present yang mama dapat dari opah ngan makla.....dan ondaway present from papa....so...ini lah dianya....papa hadiahkan mama HP baru...untuk makluman...papa adalah pencinta barangan buatan MALAYSIA...so, tak hairan la brand CSL ni jadik pilhan...lagipon tengah offer dan function dia banyak sungguh...ada wifi.....dan yang paling best ada TV....kalau hujan2 ASTRO down...mama bley la berlagak tengok TV3...ngeh..ngeh...ngeh

perkenalkan kawan baru mama : CSL Blueberry I-9350


haaa..nampak tu....leh tengok TV1/2/3 then ntv7,TV8/9...huhuhu...bestnyer


segala macam function...entah tahun bila la nak khatam....


logo barangan buatan Malaysia....sedih gak sebab ada la orang tu...dia pakai blackberry...mama bab hp2 ni memang outdated sket...tu yang mama tanya 'dia' tu camana nak on wifi...ingatkan sama la ngan blacberry..tahu apa jawapan mama dapat ?
"hei...kita punya blackberry tau...tak main la blueberry...function sama ker?..mak aiii! sentap deknon..terasa mama..ok la berlagak la ko ngan berryhitam mu itu...tapi jangan la sampai menghina berrybiru orang lain...tak semua orang punya taste sama dgn anda....ingatlah...anytime Allah leh tarik balik apa yang dia dah bagi....

so...biarlah 'dia' dengan dunianya.....apapun mama takkan bermusuh dengan 'dia'....kita ni jenis sentap pas tu lupa....tu sebab banyak kali asyik dok kena ajer buli....heheheheheh
tu dia aih...cop  sirim bukan main besaq.....takdak la koman benar...
dulu mama tak pandang gak brand CSL nih...tapi yang papa beli ni rege di memang telan air liur la..kalau mama punya duit memang pakat tak beli la...

skarang nih tengah biasakan diri dengan keypad dia yang banyak tuh...almaklum la...dah terbiasa dengan nokia selama ni...CSL nih complicated sket...takde shortcut-shortcut......tengok tu...tangan si umar nak interframe...

safi lak interframe


ni la diernyer...kekadang cam lawak jer...rasa cam letak calculator kat telinga...hehehehe...ye la...mama biasa hp kecik2 jer selama nih...


again...tq papa....tak sabar nak tunggu hadiah satu lagi this wednesday.....hohohohoho.....nanti mama story mory lagi yek...

2 comments:

Ely Hasrul said...

hah dia ckp gitu? hamboi belagak nye.. xpe aku lagik la buta it, gadget2 nih.. xyah la nak tyg buatan gombak or buatan germen.. sama aje aku xheran sbb aku xamik pot. henpon skang nih guna utk kol aje.. sms pon aku lembab hahahhahaa kalu ko ckp csl blueberry tu buatan new york pon aku caya hahahhahaha...

weh nnti masuk contest aku ek.. www.packmelove.blogspot.com

mamashazura said...

ely:hahahahaha...sama la ko ngan aku....tu sebab walopon kita 1st time jumpa kat sgm hari tuh dah leh sembang slumber jer...

Related Posts with Thumbnails